Kunst for alle 2023

I 2023 deltager jeg for 3. gang på "Kunst for alle" i Lokomotivværkstedet. I år prøver jeg en helt ny placering - nemlig på stand B72 som er helt modsat min tidligere placering. 

Fantastisk messe i Viborg

Viborg Kunstmesse 2023 var en super oplevelse. Flot arrangement - særdeles velbesøgt - mange gode snakke og et flot salg. Jeg er klar igen i 2024 :-)

Udstillinger i foråret 2023

Her i første halvår udstiller jeg på Viborg Kunstmesse d. 4. og 5. marts i Tinghallen i Viborg. 

Desuden prøver jeg at udstille mine kunsturner på Bedemandsbranchens leverandørmesse i Middelfart d. 29. april.

I maj og juni skal jeg udstille hos Hewlett-Packard i Allerød.

Men først og fremmest udstiller jeg fast hos Galleri Art Expo i Hørning, Kunstgalleriet i Slagelse, Galleri X i Rungsted og Galleri Helco i Hadsund. 

 

Viborg Domkirke som kunsttryk

Jeg har fået lavet nogen få eksemplarer af mit Viborg Domkirke-maleri i 12-farvet Giclée-tryk på 300 g syrefrit Museum Velvet (museumskvalitet) i str. 50 x 70 cm - hånd-nummereret og signeret og klar til indramning.

Pris kr. 1250,- pr. stk. inkl. moms.

Bestil på jespers@youseepost.dk eller ring 2689 4318.

 

Veloverstået messe i Lokomotivværkstedet...

Årets store kunstmesse i Lokomotivværkstedet "Kunst for alle" er vel overstået med masser af besøgende, gode snakke og søde kunder. Tusind tak til alle der kiggede ind...

Weeeee...... mit maleri blev valgt som september måneds maleri!

Mit maleri med den unge ballonskipper blev valgt som månedens maleri på en international Facebook-kunstnerside med 32.000 medlemmer: AAA Shared Artworks. Maleriet kan i øvrigt ses IRL hos Galleri Art Expo i Hørning.

Så er det snart tid til Lokomotivværkstedet igen...

I 2021 deltog jeg for første gang på den store udstilling i Lokomotivværkstedet i København, og det gik så godt, at jeg deltager igen i år. Jeg har malet på livet løs i længere tid - og gør det stadig, så jeg forhåbentlig kan vise en udvikling/en masse flotte malerier og kokasser. 

Jeg glæder mig i den grad. 

Nye malerier til Kunstgalleriet i Slagelse...

Jeg har netop afleveret en stribe nye malerier til Kunstgalleriet i Slagelse - bl.a. denne "Lady Madonna" på 130 x 150 cm. Galleriet er lige flyttet i nye særdeles flotte lokaler, så det er en stor fornøjelse at se sine værker udstillet i super flotte omgivelser.

Nu udstiller jeg også i Rungsted

Fremover er jeg også fast udstiller ved Galleri X i Rungsted. Jeg glæder mig til samarbejdet.

Fra kunstmessen i Viborg...

Det var første år for kunstmessen i Viborg. Messen var super fin med et godt set-up, et stærkt og varieret udbud af kunst/kunstnere så ingen garanteret gik skuffede derfra. Men lad os bare være ærlige: der var plads til flere besøgende. Lad os håbe det bliver bedre næste år - så bliver det nemlig rigtig godt!

Udstiller i Viborg til maj...

Tinghallen i Viborg har meldt sig på banen med en stor kunstudstilling, og selvfølgelig skal jeg deltage på "min gamle hjemmebane". Det sker i weekenden d. 7.-8. maj, og jeg glæder mig til et gensyn med de gode mennesker i min gamle by.

Første levering af urner...

Så fik jeg sendt første ordre på det nye kunst-urne-koncept til Brdr. Oest Begravelse i Randers. 

Hvor er det fedt...

...når en glad kunde sender foto af værket i det nye hjem. Og endnu mere fedt når ens artwork får så smukke omgivelser at folde sig ud i. Tak for det :-)

Tilbud til Danmarks bedemænd

Jeg har udviklet 6 forskellige temaer/bemalinger på urner, som jeg tilbyder i en pakkeløsning. Læs mere under "Kunst-urner"...

Godt nytår!

2021 blev mit første år uden fast indtægt, og jeg har heldigvis fået noget at spise hver dag. 

2022 bliver året, hvor jeg vinker farvel til Viborg, som har været min elskede by gennem stort set hele livet, men som alligevel tabte til en endnu større kærlighed på Sjælland...

Med maleriet "Ever green" har jeg forsøgt at indfange noget af sjælen i Viborg, som er den smukke grønne by midt i det hele. Jeg eksponerede maleriet nytårsaftensdag, og inden rådhusklokkerne havde ringet det nye år ind, var maleriet solgt.... og tusind tak for det!

Nye malerier til gallerierne...

Både Kunstgalleriet i Slagelse og Galleri Art Expo i Hørning har lige fået nye malerier fra min hånd (oktober 2021). Du kan se dem under "Malerier til salg".

Hvad med en tur til Hørning i efterårsferien?

Fra "Kunst for alle 2021"

"Kunst for alle" blev en stor oplevelse, som jeg regner med at deltage på igen i 2022. Der var masser af besøgende, snakke, nye kontakter/aftaler, udsolgt i "kokasser" og ondt i ryggen...

Kunst for alle i København

For første gang skal jeg deltage i den store kunstmesse i Lokomotivværkstedet i København d. 1.-3. oktober 2021. Det glæder jeg mig vildt meget til...

Kunsturner

I samarbejde med Bundgaard Begravelse, Viborg har jeg dekoreret en stribe urner. Det er således unika, men dog med temaer som jeg gerne laver flere af på bestilling. 

Her kan du se udvalget p.t. hos bedemanden:

https://bundgaardbegravelse.dk/kister-urner/

Kunsturner af Jesper Sørensen

Nu også på Sjælland

Jeg har i foråret 2021 etableret et samarbejde med Kunstgalleriet i Slagelse, hvor jeg fast vil være repræsenteret med et udvalg af mine malerier. Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet. 

På egne ben...

Jeg har valgt at lukke øjnene og springe ud på det dybe vand. Således er jeg pr. 1/1 2021 etableret med CVR-nr. og vil forsøge mig som fuldtids-kunstner.

Udstilling på Hvidovre Sygehus

I maj/juni 2020 udstillede jeg et større antal malerier på Hvidovre Sygehus, hvilket var min første rigtige udstilling på Sjælland.

Udstilling på Hvidovre Sygehus

Loftsmalerier hos Tandlægerne Smed & Donslund, Viborg

Tandlægerne Smed & Donslund har en stærk holdning til, at et besøg hos dem, skal være så smertefrit og positivt som overhovedet muligt. I forbindelse med, at klinikken flyttede i det nye store Sundhedscenter på Toldboden i Viborg, fik jeg lov til at boltre mig på nogen af klinikkens loftspaneler. Målet var at lave noget, som kunne adsprede tankerne hos kunderne, mens de ligger med åben mund og ikke meget andet at lave end at kigge på op i loftet. Meldingerne lyder at det er lykkedes ret godt...
 

loftsmaleri jesper sørensen ved smed & donslund loftsmaleri jesper sørensen ved smed & donslund loftsmaleri jesper sørensen ved smed & donslund loftsmaleri jesper sørensen ved smed & donslund
loftsmaleri jesper sørensen ved smed & donslund loftsmaleri jesper sørensen ved smed & donslund loftsmaleri jesper sørensen ved smed & donslund loftsmaleri jesper sørensen ved smed & donslund
loftsmaleri jesper sørensen ved smed & donslund loftsmaleri jesper sørensen ved smed & donslund loftsmaleri jesper sørensen ved smed & donslund loftsmaleri jesper sørensen ved smed & donslund

Håndmalede skilte til Niels Bugges Kro & Hotel

Kunne du tænke dig et håndmalet skilt, så har jeg efterhånden lidt erfaring at trække på. Både når de skal laves helt fra bunden, eller det måske er et ældre skilt, som skal genopfriskes. Ring og lad os ta' en snak om muligheder, priser osv.

Håndmalet skilt Niels Buggges Hotel Håndmalet skilt Niels Bugges bådudlejning Håndmalet skilt Niels Bugges Kro
Håndmalet skilt Niels Buggges Hotel Håndmalet skilt Niels Bugges Kro

Mit bidrag til Niels Bugges Cartoon Award 2014

Niels Bugges Cartoon Award er en konkurrence for karikaturtegnere fra hele verden, hvor det gælder om at komme med et bud ud fra en given titel. I 2014 var titlen "The oceans are in our hands". Jeg er absolut ikke karikaturtegner, men jeg forsøgte mig alligevel med et bidrag. Ovenikøbet med held - for blandt de omkring 1000 indsendte forslag, blev mit valgt ud blandt de 105 bedste, som blev vist i en bog og efterfølgende udstillet på Det Kongelige Bibliotek, Kbhvn. Som et kuriosum skal da også nævnes, at mit bidrag var med blandt de 9 tegninger, som verdens største netmedie The Huffington Post valgte at vise, da de omtalte konkurrencen.

 

jesper sørensen niels bugges cartoon award 20014 jesper sørensen niels bugge cartoon award 2014